Link do zresetowania hasła innemu użytkownikowi konta może wysłać Admin lub Superadmin konta firmowego. Aby to zrobić: 


  1. Zaloguj się na swoje konto 
  2. Przejdź do sekcji Moje konto i zakładki Użytkownicy 
  3. Kliknij znak ··· koło użytkownika, któremu chcesz zresetować hasło i kliknij Resetuj hasło 
  4. Potwierdź wysłanie linku klikając Resetuj hasło. Możesz też wejść w szczegóły danego użytkownika i tam wysłać instrukcję resetowania hasła.